Джулия Бочева: След раздялата с Никола останахме много близки приятели

Тази и още теми в предаването "Днес" на 19 юли

19.07.2016 | 17:01 Редактор: Мария Аладжова
Джулия Бочева: След раздялата с Никола останахме много близки приятели

Що е то покемон? Как виртуалната реалност измества реалността. Малки и големи по целия свят полудяха по преследването на покемони и тяхното заловяване. Как става това и колко са полудели хората по покемоните ще ни разкаже Борислав Петров.

„Младите са запалени по покемони.“

Продължаваме да практикуваме. Днес специално за вас на живо ще ви покажем още интересни съвети за сакралната архитектура на тялото, показани от Албена Александрова и колегата Диана Костова.

„Има специална поза, в която да спим. Така ще се събуждаме отпочинали и свежи“, разказа и показа Албена Александрова.

Тя е красива и талантлива. Актриса и певица, станала популярна с участието си в български тийн сериал, днес нашият звезден гост в предаването беше Джулия Бочева.

„След раздялата с Никола останахме много близки приятели. С Иван Тишев не се разбирахме от самото начало и така остана във времето“, сподели актрисата Джулия Бочева.

Танцували ли сте някога суинг, как можете да се научите и как да танцуваме суинг през лятото като спорт за добра фигура ще разберем и види сега на живо заедно с репортерът ни Борислав Петров.

Той е млад и талантлив. Става известен с участието си в един от големите музикални формати. След няколко активни години на сцената може да се похвали и с един издаден студиен албум. Името му е Дамян Попов. Какво ново около него ще разберем сега на живо в студиото на ДНЕС.

„Работих с Криско и за мен той е голям професионалист“, сподели той.