Гери Никол: Мечтая за песен с Риана

Тази и още теми в предаването "Днес"

04.07.2016 | 14:59 Редактор: Мария Аладжова
Гери Никол: Мечтая за песен с Риана

Днес ще започнем предаването с ексклузивно от снимачната площадка на холивудската продукция Кристъл Инфърнал, която в момента се снима в България. Ако никога не сте виждал какво се случва зад колисите на холивудските филми ние ще ви покажем. Включваме нашият репортер Асен Манасиев, който ще отразява за интересните моменти около снимачния процес.

Психиатрите са тези, които често пренебрегваме. Страхуваме се и се срамуваме да се обърнем към тях. Кога и как да ни помогнат ще разберем от проф. Вихра Миланова, психиатър и ректор на Медицинския университет.

„Има много талантливи млади лекари, които за съжаление отиват да практикуват в чужбина“, разказа  проф. Вихра Миланова.

Всички обичат да изглеждат добре. Всички се стремят да са в крак с модните тенденции. Всички звезди предпочитат неговата палитра и ръка, която да твори върху лицата им. Той е един от най-добрите гримьори в България. Безброй сесии, корици, музикални видео клипове са част от неговия професионален път. За палитрата, която вдъхновява, за любовта към красотата и изкуството да бъдеш един от най-добрите ще поговорим лично с него, топ гримьорът, Слав Анасатасов.

„Моят съвет за красота към дамите е да показават красотата си, не да копират чуждата“, сподели топ гримьорът Слав Анастасов.

За някои името Горгонсити е абсолютно непознато, но други, когато чуят техните хитове, започват да танцуват. Музиката и песните им станаха хитове през изминалото лято и у нас. Специално за предаването ДНЕС, британците споделиха своята музика и разказаха интересни неща за пътя към успеха.

Тя е българската Риана, Бионсе, Ники Минаж, така я определят някои. Атрактивна, секси и много талантлива. Вижте какво ни сподели Гери Никол, часове след излизането на последното и парче.

„Искам да направя парче с Риана“, каза Гери Никол в интервю с Константина Живова за предаването ДНЕС.