Весела Бонева: Обожавам озвучаването на филми

Вижте гостуването на художника Иван Стратиев и още интересни теми в предаването

06.07.2016 | 15:14 Редактор: Тодор Петров
Весела Бонева: Обожавам озвучаването на филми

От Константина Живова

Предаването ДНЕС започна с рубриката, в която коментира интересни клюки от седмицата, снимки и забавни видеа. Водещата Константина Живова говори по темата с Борислав Петров и Асен Манасиев.

В здравните минути на предаването говорим за проблемите, които застрашават здравето на жените, а именно свързани със заболявания на гърдата. Какви са на-често срещаните проблеми и как да се предпазим преди да е станало сериозно разбираме от колегата Диана Костова.

Тя пее от малка. Има издадени много парчета и реализирани безброй концерти в България и чужбина. Винаги лъчезарна, позитивна и завладяваща с ангелски глас, тя е Весела Бонева.

"Обожавам озвучаването на филми. Кастингът за "Замръзналото кралство" беше тежък, но за мен е чест, че бях избрана да озвучавам героинята Анна", разказа изпълнителката Веси Бонева пред Константина Живова.

Известният български художник Иван Стратиев се завърна тези дни от посещение на плаващите кейове на Кристо в Италия. Вдъхновен от видяното, той вече започна да рисува нова серия от картини. Миналата седмица Иван Стратиев имаше голяма изложба в столичната галерия "Форум".

"Магия, която не може да се опише", разказа и показа преживяванията си от посещението на плаващите кейове, Иван Стратиев

В предаването ДНЕС даваме и полезни съвети, как да се справите с премахването на целулита. Вижте демонстрация на антицелулитна процедура. 

Повече вода, особено през лятото, е малка част от полезните съвети на специалистите.