Невена Пейкова и Стивън Ачикор: Имаше любов между нас, но сега това не ни пречи

Тези и още интересни гости и теми в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

14.06.2016 | 14:05 Редактор: Ирина Георгиева
Невена Пейкова и Стивън Ачикор: Имаше любов между нас, но сега това не ни пречи

От Константина Живова

Ром създаде свое предаване в интернет

Как един ром създаде свое предаване в интернет, за да прослави музиката, която правят ромите в България? Какво могат да чуят зрителите на неговото шоу? Предаването ДНЕС се пренесе в нестандартното студио на Яшар Бугарашар, създателят на това атрактивно шоу.

"Ромите сме много талантливи и не мисля, че трябва да се поставяме в рамки", сподели Яшар Бугарашар.

"Здравото дете е щастливо и активно дете"

"Здравото дете е щастливо и активно дете" - под това мото преди броени дни измина поредният голям детски празник организиран от Детския футболен клуб "Том и Джери". Добрите новини за децата и родителите, които искат спортните им занимания да продължат и през ваканцията, обаче не свършват. Какви са, споделя Мартин Йорданов.

"Децата мечтаят за футбол. Любимият им спорт е футбола", заяви той.

Как да изберем ефективната диета?

Лятото е сезонът, когато не пропускаме да се подложим поне на една диета. Правилно ли избираме диетата, с която да отслабнем, на какво се дължи неефективността от режимите, на които се подлагаме и кои са правилните летни диети - отговорите от диетологът Ипократис Пападимитракос.

"Много е важно, за да отслабнем да сменим цялостно режима си на хранене, за да имаме траен резултат", сподели  диетологът Ипократис Пападимитракос.

"Да избягаме"

"Да избягаме" е най-новото парче в дует на двама талантливи, млади изпълнители. От скоро те са едни от любимците на музикалната сцена и се радват на своите нови постижения и почитатели. За музикалния талант, амбициите и стремежите, водещата на предаването ДНЕС Константина Живова си поговори с Невена Пейкова и Стивън Ачикор.

"Музиката е тази, която ни обединява. Имахме връзка, но това сега не ни пречи да работим заедно", споделиха те.

Какви са цветовете и на мода ли са плитките през лятото?

Прическите и тенденциите в косите винаги вълнуват дамите. През този летен сезон коафьорите също имат своите съвети. Какви са цветовете и на мода ли са плитките през лятото, разкрива фризьорът Мария Виденова.

"Плитките ще са голям хит през лятото", сподели тя.