BeoSound 1 & 2 от Bang & Olufsen – когато технологиите означават свобода!

07.10.2016 | 10:42 Редактор: Мария Аладжова
BeoSound 1 & 2 от Bang & Olufsen – когато технологиите означават свобода!

Датската компания Bang & Olufsen, вярна на философията си, че единственото постоянно нещо в технологиите е промяната в полза на потребителите, пусна на пазара в България новите тонколони BeoSound 1 & 2. Те гарантират на всички почитатели на качествения звук пълна свобода и впечатляваща гъвкавост при ползване. 

Във време, в което всеки търси начин да се отъвре от кабелите, BeoSound 1 и BeoSound 2 са решение, идеално пригодено към динамичния всекидневен ритъм. Те се изключително лесни за ползване, освен това осигуряват отлична безжична свързаност и 360-градусово възпроизвеждане на звука, независимо къде са позиционирани.

С BeoSound 1 & 2 музиката става естествена част от дома. С елегантния си, ненатрапчив алуминиев дизайн, тонколоните се сливат деликатно с всеки интериор и могат да се поставят навсякъде - върху шкафа, на пода, дори на открито. Конусовидното им тяло освобождава звука на баса от долната част, а на върха си тонколоните имат лек отвор за перфектна акустика. 

BeoSound 1 е преносима лека безжична тонколона с опция за захранване с батерии за по-голяма мобилност. Тя има и малка вдлъбнатина под върха за по-добър захват при преместване. BeoSound 2 е малко по-голямата и по-мощна тонколона. Тя се нуждае от непрекъснато захранване, за да възпроизвежда перфектен, чист звук.

BeoSound 1 и 2 са оборудвани с иновативната Acoustic Lens технология, добре позната от тонколоните на Bang & Olufsen BeoLab 5 и BeoLab 18. 

Различните опции за свързаност, като Google Cast, AirPlay, DNLA и Bluetooth, предлагат лесен достъп до BeoSound 1 и 2 от мобилни устройства и музикални приложения. Тонколоните позволяват и интегриран достъп до Spotify и стриймват музика директно, без смартфон или таблет. 

BeoSound 1 и 2 се характеризират и с интуитивна сензорна технология, която задейства контрола върху основните операции при установяване на присъствие. 

Шоурумът на Bang & Olufsen Bulgaria е отворен за всички ценители на съвършения звук на ул. Оборище 10 в София. За информация за продуктите: +359 2 8073757 и  sofia@beostores.com.