Перфектната 4К Ultra HD картина идва с новия телевизор на Bang & Olufsen - BeoVision 14

Гарантира оптимално качество на изображението, съвършен звук и разнообразни приложения

26.09.2016 | 16:20 Редактор: Тодор Петров
Перфектната 4К Ultra HD картина идва с новия телевизор на Bang & Olufsen - BeoVision 14

Датският технологичен лидер Bang & Olufsen прави преживяването пред екрана още по-вълнуващо с новия BeoVision 14 4К Ultra HD телевизор. Той се характеризира с непреходна елегантност, съвършен звук, перфектна картина и подобрени възможности за свързаност.

Деликатно изваяните предни ламели от дъб са в топъл органичен контраст с тъмния хладен стъклен панел и правоъгълната алуминиева рамка, която обединява звука и красивата визия на телевизора с абсолютна прецизност.

BeoVision 14 се отличава с анти-рефлексно стъклено покритие и оптимално качество на изображението. Телевизорът е с 40- или 55-инчов LED екран, а предното стъкло омекотява отблясъците с над 98%. BeoVision 14 е съвместим с най-съвременните технологии и гарантира оптимална картина и звук, независимо дали гледате филм, слушате музика или играете игри.

Конструкцията на ултратънките дъбови ламели, които покриват трилентовите високоговорители на BeoVision 14, изисква изключително прецизна изработка. Само най-качественият, безупречен дървен материал отговаря на изискванията на Bang & Olufsen. Топлият тембър на капака на високоговорителите има акустичните предимства на тонколоните BeoLab 18, които са с подобни дъбови ламели. Предлагат си и ламели, облечени в плат - в различни цветове, така че визията на BeoVision 14 да е в унисон с интериорното обзавеждане.

Телевизорът е базиран на Android, благодарение на което гарантира бърз и лесен достъп до уеб базирано съдържание и разнообразни приложения за развлечения, новини и игри. Интегрираната Google CastTM технология позволява стрийминг на филми, снимки и музика директно от мобилния телефон или таблета само с докосване на един бутон. BeoVision 14 поддържа и нови формати като HEVC - за стриймване на 4K съдържание директно от онлайн източници.

BeoVision 14 е BeoLink Multiroom продукт. Той ще се интегрира безпроблемно с всички други BeoLink Multiroom предложения от Bang & Olufsen. Паралелно с 4К Ultra HD телевизора BeoVision 14 компанията пуска и нова версия на емблематичното дистанционно управление BeoRemote One. Новото BeoRemote One Bluetooth устройство, изработено изцяло от алуминий, е с ергономичен дизайн и включва четири бутона MyButtons. Те позволяват предварително записване на настройки, всяка от които след това се избира само с един бутон.

BeoVision 14 дава пълна свобода на разположение на телевизора – на моторизирана стойка с възможност за дистанционна промяна на местоположението му; окачен на стената като произведение на изкуството; или монтиран удобно върху специалния триножник.

Шоурумът на Bang & Olufsen Bulgaria е отворен за всички ценители на безкомпромисната 4К Ultra HD телевизия на ул. Оборище 10 в София. За информация за продуктите: +359 2 8073757 и  sofia@beostores.com.