По-малко от седмица за номинации за наградите Заедно

С медийната подкрепа на България он ер

23.06.2015 | 09:46 Редактор: Доника Ризова
По-малко от седмица за номинации за наградите Заедно

До 28 юни 2015 г. граждани, неправителствени организации и компании могат да номинират благотворителна кампания или индивидуален дарител с кауза за Десетите годишни награди „Заедно“.

 

 Номинирайте организация провела успешна иновативна кампания  за набиране на средства, компания подкрепила важна за развитието на обществото кауза или отделна личност в следните категории:

1. Най-добра кампания на неправителствена организация

2. Най-добра кампания

3. Най-ефективна кампания (като съотношение между набрани и изразходвани за реализиране на кампанията средства)

4. Най-добро сътрудничество между бизнес и НПО

5. Частен дарител с кауза (физическо лице)

 

Номинирането става чрез попълване и изпращане на формуляр, като попълненият формуляр се изпраща на адрес: konkurs@wcif-bg.org до 28 юни 2015 г., 18:00 часа. Една и съща кампания може да бъде номинирана в повече от една категория. Номинациите ще бъдат оценени от  9-членно жури от експерти в различни области, като председател на журито за четвърта поредна година ще бъде  Константин Пенчев, Омбудсман на Република България. Медийни партньори на инициативата са: информационен портал за НПО в България  www.ngobg.info, Bulgaria on air и offnews.bg.

 

Наградите „Заедно“ се организират за десета поредна година от Фондация „Работилница за граждански инициативи“, като чрез тях фондацията цели да отличи: сериозните усилия на гражданските организации, креативно и отговорно към дарителите си да набират средства и да получат местна подкрепа; дълосрочните и ползотворни партньорства на неправителствените организации с корпоративни дарители, успешно обединяващи ресурси и осъществаващи реална промяна в живота на хората; индивидуалните дарители, направили стратегически избор на кауза и дълготрайно ангажирани със своята дарителска кауза.