Клара Маринова: Много въпроси чакат отговор през новия политически сезон

Какво да очакват зрителите на „Q & A“ след 21 септември?

10.09.2015 | 08:11 Редактор: Мариета Иванова
Клара Маринова: Много въпроси чакат отговор през новия политически сезон

Водещата на „Q & A“ Клара Маринова коментира важните неща за зрителите на предаването от старта на новия ТВ сезон на 21 септември.
 
Кои са важните неща според Клара Маринова?

Сред събитията в България се открояват местните избори, съпроводени от референдум, на 25 октомври т. г. Може би с гласа си хората ще да дадат отговори на доста въпроси, свързани не само с бъдещата местна власт, но и с формулата на централното управление в страната. Надявам се най-сетне да се очертае и необходимата алтернатива на сегашното управление, за да се гарантира демократичното право на информиран избор на всички нас. Мисля, че е крайно време парламентарното мнозинство да отговори на въпроса: стабилност или реформи - в полза на радикалните и задължителни промени в икономиката, социалната и националната политика с очертаването на ясни и изпълними приоритети.

През новия политически сезон не малко актуални и сериозни въпроси чакат своите адекватни отговори и на международната сцена. Светът задължително трябва да си върне доверието, разбирателството, общата отговорност за оцеляването  и добруването на хората. Все по-остра е потребността от справедливо, реално и радикално решаване на проблемите, породили сегашната бежанска криза, която придобива измеренията на хуманитарна криза.

Журналистите в телевизия Bulgaria ON AIR сме убедени, че нашата отговорност налага обективно, задълбочено, професионално отразяване и анализиране на всичко, което се случва наоколо, защото нашите зрители и слушатели имат правото да бъдат информирани бързо и точно 24 часа в денонощието.
 
Какво ново да очакват зрителите на Bulgaria ON AIR от 21 септември?

Вярвам, че новото послание „Важните неща“ дава ясен, точен и пълен отговор за огромната амбиция и осъзнатата отговорност на нашата телевизия да се вгледа във важните неща, да ги открои и транслира до нашите зрители и слушатели.

След 21 септември „Q & A” ще има и нов час на излъчване – всяка събота от 11.00 часа.
 
Какво могат да открият ТВ зрителите само в предаването Q & A с Клара Маринова?

Много въпроси и много отговори. „Q&A” поема голямата отговорност да бъде жива връзка със зрителите, тяхна свободна територия, в която те задават своите въпроси, а ние търсим верните отговори. С мен и моите събеседници, млади, известни със своите професионализъм и обективност експерти (политолози, социолози, икономисти, журналисти) ще коментираме, анализираме, прогнозираме най-важните събития и факти.

Уважаеми зрители, гледайте ни! Ще видите, ще чуете и ще бъдете доволни!