Брифинг на "Охранителна полиция" и "Пътна полиция" (ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО)

Обявяват организацията и контрола през предстоящите почивни дни

30.04.2020 | 12:00 Редактор: Тодор Петров

В Министерския съвет се провежда брифинг, на който началниците на "Охранителна полиция" и "Пътна полиция" в ГДНП и СДВР предоставят информация за създадената организация и контрола през предстоящите почивни дни.

В брифинга участват комисар Веселин Младенов, началник на отдел "Охранителна полиция", ГДНП, комисар Звезделин Колев, началник на отдел "Пътна полиция", ГДНП, комисар Радослав Стойнев, началник на отдел "Охранителна полиция", СДВР, и комисар Любомир Костадинов, зам.-началник на отдел "Пътна полиция", СДВР.

МВР ще извършва засилени проверки в следващите дни до края на извънредното положение. Ще се проверяват водачите за неверни декларации, употреба на алкохол и наркотични вещества. Повече подробности четете на Над 19 000 акта: Лъжем по КПП-тата, не носим маски, агресираме срещу полицаите.

Снимка, архив: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

В момент като този социалната изолация се явява изключително важен фактор, който е ключов за превенцията на обществото. Bulgaria ON AIR апелира всички, които имат възможност - бъдете #ОтговорниВкъщи.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
ддд
преди 3 години
А стига с тея брифинги. Само си запълват времето медиите. По-лесно е така. Пускаш го и готово! Сигнализирай за неуместен коментар