България сутрин

От 06,30 до 9,30

Водещи:

Гергана Венкова и Златимир Йочев

Изпълнителен продуцент:
Деница Нейчева

Продуцент:
Ралица Пътникова

Александър Йорданов: Бях убеден, че коалицията ГЕРБ-СДС ще постигне успех

"Апартаментгейт" бил медиен продукт, оказал влияние върху резултатите от евровота
Публикувана: От:

Още по темата

 

СДС се коалира с ГЕРБ за европейските избори и изпраща своя представител в Брюксел - шестия в листата Александър Йорданов

"Бях убеден, че коалицията ГЕРБ-СДС ще постигне успех, беше логична от европейска гледна точка коалиция", каза в "България сутрин" Йорданов.

Според него в Европа за пореден път се задава коалиционно управление, а ЕНП е политическото семейство, което най-добре може да управлява в следващите години. 

"От кампанията останах много впечатлен от Цветан Цветанов, преди това не съм имал възможност да контактувам с него. Той е организатор, който добре познава кадрите по места, знаеше ги по имена, усещаше се доброто отношение към него", посочи новоизбраният евродепутат пред Гергана Венкова.

Йорданов беше категоричен, че "Апартаментгейт" е медиен продукт, който несъмнено е оказал влияения върху резултатите от евровота, но въпреки атаките от медиите, успехът бил факт.

"Половината кампания мина не върху европейската тематика. БСП практически загуби сериозно тези избори и проблемите са в нейното поле", подчерта събеседникът на Bulgaria ON AIR.

Резултатът на "Демократична България" бил неочаквано малък за големите претенции на тази партия. Те хвърлили много усилия и говорене, но накрая получили само един евродепутат, смята Йорданов. 

"Радвам се за избора на Радан Кънев с когото ще работим в ЕП", посочи още новият евродепутат.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Коментари ( 3 )
 • 3

  moronic-masonic

  03 юни 2019 | 09:41

  Да измирате масово, заедно с целите си семейства по времето на процесите с измененията на планетата, които се разгръщат. Ограничени в съзнанието биологични отпадъци.
 • 2

  moronic-masonic

  03 юни 2019 | 09:36

  ГЕРБ са последния пирон в ковчега, ако да унищожите държавата и да отвратите и последните останали свестни го възприемате като успех, то вие ще се окажете наистина едни от най-успешните. Един град смехономика, главно чуждестранен бизнес, остналото ***, това ще е вашият успех, пари за бюджети на *** от поколенията след 10 години и натам, особено важи за общините в провинцията, да не говорим, че измененията с планетата следва да унищожат тази абсурдно глупава, алчна, егоистична, дебилна, неосъзнаваща, триизмерна човешка култура, целият кретено-масонски капитализъм ще стане на кайма, етаж по етаж, като кули близнаци в добре организиран фалшив терористичен атентат от 2001-ва.
 • 1

  moronic-masonic

  03 юни 2019 | 09:33

  Хаха, успех щели да постигнат. До 2030-та разграбената отвсякъде за последните 30 години и разпадаща се кретено-масоно-милиционеро-мафиото-мутрено свинска *** ще остане един град смехономика, основно чуждестранни мултимилионни сателитни кретено-масонски компании, които изнасят печалбите си в чужбина и не плащат ДДС, останалото деградиращо ромско гето, разпадаща се мизерия и боклукчарник/бойкочарник, до 3 години балончето от заеми, субсидии и еврофондове, от което се облажиха малцина и което създаде изкуствен ръст на хартия в икономиката от епохалните 3% ще изпишика, до 2025-та малкия и средния бизнес на българите масово ще фалира, те няма как да може повече да издържат тази свинска тежест и безкрайни кражби и злоупотреби на върха и на дъното на държавата, както и да запълват всички дупки след тях, след десетина години пари за бюджет ще ги събирате на *** от техните поколения, бизнеси, дейности и предприятия работещи на светло в ромските махали, сиреч на *** от кура, както са основен електорат на всяка управляваща партия досега, така и ще са ви основна средна класа в бъдеще, особено важи за общините в провинцията, вие си мислите, че това е някакъв майтап. Следващите години на планетарни изменения дечицата и внучетата на цялата политическа *** на света, кретено-масоно прасешки елити и всички хора, които ги подкрепят да са живи и здрави, а де на пукнат преди тях, от моята уста на всички богове в ушите, особено на великият кретено-масонски архитект на вселената, едната от многото, в неговите! Малко след това и родителите им да са живи и здрави, и да не пукнат дано! До 2050-та всичко ще стане на пихтия.