България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Синият талисман на БГ музиката се завръща с нова песен

София Георгиева представи "Пътят към теб", ще издава и нов албум

02.05.2019 | 10:00 Редактор: Тодор Петров
Синият талисман на БГ музиката се завръща с нова песен

Певицата София Георгиева се завръща на музикалната сцена с нова песен - "Пътят към теб". Това става 3 години след последната ѝ поява пред публика.

"След "Син талисман" това  е първата песен, към която се прояви такъв интерес. Ще снимаме клип скоро. Никога не съм спирала да правя музика, включително в периода, в който не бях в България - 5 години живях в Англия. Върнах се в България, известно време работих като пиар, имах нужда да променя малко ъгъла, но сега съм много заредена. Съвсем скоро ще издам втори албум", обяви певицата в "България сутрин".

"Трябва да внимаваме много какви послания отправяме към младите хора. Не залагам на комерса, не се стремя да следвам модните тенденции. Следвам собствените си емоции и чувства", сподели още София пред Bulgaria ON AIR.

И призна, че мечтата ѝ е да се върне на сцената и отново да контактува на живо с публиката. Мотивирана е и силно иска това да се случи. А през лятото ще подготвя новия си албум, който се очаква да излезе през есента.

"Син талисман" ми стана визитна картичка. Не бягам от това. Благодарна съм, че изпях тази песен. Явно наистина има магия в нея", каза още София

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК