България сутрин

От 06,30 до 9,30

Водещи:

Гергана Венкова и Златимир Йочев

Изпълнителен продуцент:
Деница Нейчева

Продуцент:
Ралица Пътникова

Спас Гърневски: "Апартаментгейт" беше добре организирана акция

От доста време в страната ни се прави опит за "пълзящ преврат" срещу правителството, отбеляза депутатът от ГЕРБ
Публикувана: От:

"Идва ми да взема един чук и където има тераси, покриви, да ги счупя и да приключваме". С тези думи премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов коментира пред партийния актив скандала с апартаментите, довел до оставките на водещи фигури от ГЕРБ, между които и заместника му в партията Цветан Цветанов, подал оставка като депутат.

Още по темата

 

Премиерът заподозря, че изнасянето на компромати ще бъде в основата на предизборната битка. Той предупреди, че не е изключено в надпреварата да се използва и етническото напрежение по места. 

А вече са ясни и имената на червените конкуренти. Социополите пък предвиждат минимална разлика между двете партии.

"На фона на всички скандали и битки в БСП, които продължават от доста дълго време, ние от ГЕРБ от своя страна представихме своите приоритети и то на изключително високо ниво. Това само по себе си показа къде се намира демокрацията и кой е готов да я защитава е Европейския парламент", коментира в студиото на "България сутрин" депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски.

Той бе категоричен, че скандалът "Апартаментгейт" е била една "много добре организирана акция", която била налице от вече повече от две години насам, създавайки се напрежение и целяща насочване на прожекторите към управляващите.

"Ако има скандали в политическия живот, то те се създават именно от опозицията", отсече Гърневски.

Пред Bulgaria ON AIR депутатът от ГЕРБ заяви, че от доста време в страната ни се прави опит за "пълзящ преврат" срещу правителството.

"Когато погледнем изпълнението на програмата на управляващите, можем да забележим, че тя е успешна. И това става най-ясно от доходите на българите. Към момента имаме два пъти по-висока минимална и средна работна заплата", каза още гостът в студиото на "България сутрин".

Вижте повече във видеото!

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Коментари ( 1 )
  • 1

    Velichkov Yavor

    15 апр 2019 | 10:17

    До 2030-та разграбената отвсякъде и разпадаща се кретено-масоно-милиционеро-мафиото-мутрено свинска *** ще остане един град смехономика, основно чуждестранни мултимилионни сателитни кретено-масонски компании, които изнасят печалбите си в чужбина и не плащат ДДС, останалото деградиращо ромско гето, разпадаща се мизерия и боклукчарник/бойкочарник, до 3 години балончето от заеми, субсидии и еврофондове, от което се облажиха малцина и което създаде изкуствен ръст на хартия в икономиката от около 3% ще изпишика, до 2025-та малкия и средния бизнес на българите масово ще фалира, те няма как да може повече да издържат тази свинска тежест и безкрайни кражби и злоупотреби на върха и на дъното на държавата, както и да запълват всички дупки след тях, след десетина години пари за бюджет ще ги събирате на *** от техните поколения, бизнеси, дейности и предприятия работещи на светло в ромските махали, сиреч на *** от кура, както са основен електорат на всяка управляваща партия досега, така и ще са ви основна средна класа в бъдеще, особено важи за общините в провинцията. Следващите години на планетарни изменения дечицата и внучетата на цялата политическа *** на света, кретено-масоно прасешки елити и всички хора, които ги подкрепят да пукнат преди тях, от моята уста на всички богове в ушите, особено на великият кретено-масонски архитект на вселената, едната от многото, в неговите! Малко след това и родителите им да пукнат!