България сутрин

От 06,30 до 9,30

Водещи:

Гергана Венкова и Златимир Йочев

Изпълнителен продуцент:
Деница Нейчева

Продуцент:
Ралица Пътникова

Годината на Земния глиган ще е добра за инвестиции

Кои зодии трябва да внимават през нея?
Публикувана: От:

Още по темата

 

Днес започва Лунната нова година, която ще премине под знака на прасето – символ на изобилието в китайския зодиак.  Тя е празник за всеки шести в света. Годината на Земния глиган започва от днес и ще продължи до следващия януари.

"В цикъла на годините има 12 животни. Глиганът е последното. Това е годината на завършване, равновесие, равносметки, година добра за инвестиции, за създаване на деца, за финансова стабилност и година на изкуствата. Трябва да се внимава в сферата на хроничните заболявания", коментира фън шуй специалистът Цветозар Мръвков в студиото на "България сутрин".

По думите му се смята, че през нея богатите хора ще са предразположени към благотворителност. Мариана Мръвкова допълни, че се очаква тази година да бъде спокойна.

Цветозар Мръвков обясни, че годината на глигана е втората земна година и едни от цветовете, носещи късмет, са жълто и кафяво.

"Тази година ще бъде добра за повечето от хората, родени в различните години. Има три китайски зодии, които да внимават - родените в годината на козата, коня и петела", допълни той пред Bulgaria ON AIR.

Гледайте видеото с целия разговор.
Харесайте страницата ни във Facebook 
ТУК

 

Коментари ( 0 )