България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Журналист: Около убийството в Нови Искър не мирише на много пари или политика

Според Анна Заркова става дума за битово престъпление и то ще бъде разкрито

05.01.2018 | 08:46 Редактор: Ивайло Николов
Журналист: Около убийството в Нови Искър не мирише на много пари или политика

Убийството в Нови Искър ще бъде разкрито докрай, защото то е от битовите или конвенционални, както ги наричат криминалистите. Това е мнението на журналиста от в. "Труд" Анна Заркова, която коментира ужасяващото шесторно убийство в новогодишната нощ.

"Около него не мирише на много пари, на политика, на петрол и т.н., както мирише около всичките 150 неразкрити поръчкови убийства", обясни Заркова в "България сутрин".

Според нея миналото на заподозрения и издирван от полицията Росен Ангелов, се явяват потвърждение на версията, че именно той е убиецът.

"Още нещо се явява потвърждение на тази версия. Още от самото начало беше ясно, че това убийство е дело на някакъв психопат", коментира Анна Заркова пред Bulgaria ON AIR.

Междувременно акцията и блокадата на село Луково приключи. По данни на полицията издирваният мъж има или е наел вила в района.

Според неофициална информация около тази вила са били намерени и кървави дрехи, но все още липсва потвърждение от страна на полицията. Към този момент следите на Росен Ангелов се губят.

По данни на Bulgaria ON AIR мъжът е планинар и дори има слухове, че е бил част от Френския чуждестранен легион. 

Вижте видеото с целия разговор!