Huawei Nova Smart - вече в магазините на Мтел

Смартфонът разполага с голям 5-инчов дисплей, отлична камера, батерия, която позволява до два дни работа с едно зареждане и сензор за пръстови отпечатъци
Публикувана:

Още по темата

 

Елегантният и достъпен Huawei Nova Smart (ХуаУей Нова Смарт) вече е наличен в магазините на Мтел и онлайн от нашия електронен магазин.

Смартфонът разполага с голям 5-инчов дисплей, отлична камера, батерия, която позволява до два дни работа с едно зареждане и сензор за пръстови отпечатъци. Nova Smart (Нова Смарт) е изгодно предложение с много висока стойност, която можете да увеличите допълнително като сами комбинирате минутите и мегабайтите интернет с новите планове Мтел без граници.

Мтел предлага приложението за сигурност Kaspersky Internet Security (Касперски Интернет Секюрити) за Android (Андроид). То не само предпазва устройството ви от вируси, злонамерен софтуер, червеи, хакерски и фишинг атаки, но и предоставя ценни функционалности за поверителност и против кражба.

Клиентите на Мтел могат да се абонират за иновативното решение за защита на Kaspersky Lab (Касперски Лаб) чрез профила им в Мтел зона или като изпратят SMS с текст SAFE (Сейф) на кратък номер 1245.

Време е за въпроса в месечната ни играта. Отговаряйте правилно във Фейсбук страницата ни под нашите новини и може да спечелите смартфона Huawei P10 lite (ХуаУей Пе 10 лайт).

Ето какъв е новият ни въпрос: "С кои мобилни планове се предлага новият Huawei Nova Smart?"

 

Коментари ( 0 )