Q&A с Клара Маринова – вече от 11 часа в събота по Bulgaria ON AIR

Зрителите ще видят и чуете различните отговори на много въпроси за икономиката, политиката и обществото на новото време и нашия живот

16.09.2015 | 10:03 Редактор: Ирина Георгиева
Q&A с Клара Маринова – вече от 11 часа в събота по Bulgaria ON AIR

Публицистичното предаване Q&A с водещ Клара Маринова започва излъчване в нов ден и час - всяка събота от 11 часа по Bulgaria ON AIR. Зрителите ще видят и чуете различните отговори на много въпроси за икономиката, политиката и обществото на новото време и нашия живот.

Повече от година Q&A предлага интересните теми и задълбочените, обективни, професионални коментари, които се налагат от въпросите на хората и отговорите на екипа. Авторското предаване събира в студиото млади експерти, които анализират и прогнозират най-важните теми на вътрешната и международната политика.

Интересът на зрителите се определя от живата връзка, в която те задават своите въпроси, а екипът на Q&A търси и предлага верните отговори за новата философия на причините и следствията, за процесите, явленията и фактите в обществото у нас, в Европа и по света. Клара Маринова и нейните млади, но утвърдени събеседници - политолози, социолози, икономисти и журналисти - насочват вниманието си през новия политически сезон върху актуалните и сериозни въпроси на вътрешната и на международната сцена; към това, което вълнува зрителите.

"Главното в професията ми на журналист са реализмът, обективността, задълбоченото и научно коректно отстояване на истината за всичко, което се случва у нас и по света. Подобна позиция се защитава трудно, но е важно е да се казва, показва и доказва. Не се плаша да съм честна и откровена със зрителите. Настоявам и моите събеседници волно и отговорно да излагат своето мнение. Q&A е свободна територия за свободни зрители и коментатори!" - споделя Клара Маринова. 

Клара Маринова е известен български журналист. Тя е една от малкото водещи на централната информационна емисия "По света и у нас" на БНТ още в началото, когато се проправя пътят на журналистите - коментатори, отговорни за авторското телевизионно представяне на информациите. Преминала и лично през епицентъра на политическите събития като народен представител след промените, белязали най-новата история на България, Клара Маринова успява задълбочено да открие и формулира и "другата" страна на въпросите, многостранно да анализира най-важното в живота на хората. 

Клара Маринова е автор и воедщ на Q&A от юни 2014 г. Има авторски предавания в Радио К2.