Радио „България он ер“ стартира излъчване в Димитровград на 92.5 MHz

Музикалното изграждане на „България он ер“ е съобразено с изискванията на съвременните, образовани и икономически активни хора.

13.12.2013 | 14:30
Радио „България он ер“ стартира излъчване в Димитровград на 92.5 MHz

Жителите на Димитровград вече имат възможност да научават най-важните новини от политиката  и икономиката, както  и световните бизнес  тенденции, от ефира на Националната радио верига „България он ер“.

92.5 MHz  бързо ще се превърне в любима ефирна честота не  само заради актуалната и прецизна новинарска информация, но и заради музикалната селекция от любими хитове на няколко поколения българи.

Информационната програма на радио „България он ер“  се обогати допълнително от сътрудничеството на медийната група със световния новинарски гигант Bloomberg Television. Ексклузивните новинарски репортажи, интервюта с водещи представители на световния бизнес, както и коментари и анализи по актуалните теми на деня, са част не само от телевизионния, но и от радио ефира на „България он ер“.

„За кратко време се превърнахме в предпочитано медийно пространство, не само защото радиото, телевизията и нашите информационни сайтове работят в синергия, а и защото нашият стремеж  е, да предоставяме на аудиторията качествена и обективна информация, задълбочени анализи и коментари, различни гледни точки и най-вече като се стремим да бъдем полезни,“ коментира  програмният директор Николина Димитрова.

“Слушателите на радиото могат да научават новините от нашите емисии на всеки час, но и получават добавената стойност на информацията, чрез коментарните ни предавания "Денят ON AIR " с водещ Веселин Дремджиев и Ивайло Лаков, "Брюксел 1" с  водещ Милена Милотинова, Boom@Bust, "Видимо и Невидимо", "Медиите ON AIR", "Инвестбук", "Tемида", Сутрешен блок с Йоанна Николова".  

 

За радио „България он ер“:

Националната радио верига е част от Медийна група „България он ер“, която е ексклузивен партньор за страната на Bloomberg  Television. Медийната група включва още едноименен телевизионен канал, списания и интернет сайтове.

Радиото излъчва новини на всеки час и най-гледаните предавания от телевизионния канал. Музикалната програма се формира от българските и световните рок и поп хитове от 80-те, 90-те и до днес.

Музикалното изграждане на „България он ер“ е съобразено с изискванията на съвременните, образовани и икономически активни хора, които формират мнозинството от слушателската аудитория на медията.