Специална кредитна карта за пътуване предлагат ЦКБ и „България Ер”

Собствениците на картата ще получат и безплатна застраховка при пътуване в чужбина

29.04.2014 | 12:35
Специална кредитна карта за пътуване предлагат ЦКБ и „България Ер”

Новата кредитна карта Visa „CCB – Bulgaria Air” на „Централна Кооперативна Банка” в сътрудничество с авиокомпания „България Ер” е изключително подходяща за любителите на пътуването в чужбина. Финансовите условия по картата са конкурентни, посочват от финансовата институция и допълват, че включват изгодни лихви и  дълъг гратисен период. Всеки притежател на карата получава и застраховка при пътуване в чужбина с покритие на над 20 застрахователни събития. Сред другите предимства е и това, че всички покупки с картата в България и чужбина са без такси.

Финансовите параметри на картата са съчетани с най-новите технологии за безконтактно разплащане в Visa „CCB – Bulgaria Air” payWave. При безконтактното плащане е необходимо само да доближите картата до ПОС устройството. Подобно разплащане е особено удобно, когато е свързано с малка покупка, поясняват от ЦКБ. Нивото на сигурност също е по-добро, предвид факта, че картата остава у картодържателя при плащането.

Наред с предимствата на пазаруване в редица търговски вериги, чрез Visa „CCB – Bulgaria Air” при закупуване на самолетен билет от „България Ер” през сайта на авиокомпанията или на територията на страната притежателят й получава 3% отстъпка от пълната цена на самолетния билет, а ако картата е златна, отстъпката е 5% от цената на билета.
С Visa „CCB – Bulgaria Air” имате право на безплатен превоз на два багажа при всеки полет с опериращ превозвач „България Ер”. Всеки от двата багажа може да тежи до 23 кг, а за да се възползвате от тази възможност, трябва само да се свържете с Call Center на авиокомпанията  и правото на допълнително безплатен багаж ще бъде отразено в билета ви.

При покупка на стоки на борда на самолетите на „България Ер” по време на полет с кобрандираната карта получавате 5% отстъпка от цената на продукта. Намаление от още 5% може да получите чрез програмата за лоялни клиенти на „Централна Кооперативна Банка” - CCB Club. Подробности може да откриете на сайта на ЦКБ.