Денят ON AIR

Задълбочени коментари и анализи с гости на живо.

Всеки делник, 19,00.

Водещ: Ганиела Ангелова

От БСП категорични: Сделка между ГЕРБ, ОП и ДПС има!

Пазарлъците в НС прозират, отсече Станислав Владимиров пред Bulgaria ON AIR
Публикувана: От:

След като управляващите промениха решението си и решиха дълговете на вероизповеданията да не се опрощават, а да се разсрочат, лидерът на БСП Корнелия Нинова отправи поредно обвинение към тях. По-рано днес тя прозря страх в действията на ГЕРБ, а не вслушване в гласа на хората.

Още по темата

 

"Какво означава, че задълженията на мюфтийството ще бъдат разсрочени? Ако ги платят след 50 години това не е ли един вид опрощаване? За нас отново прозират действията на пазарлъците в Народното събрание. И продължаваме да държим на позицията си, че това е чиста сделка между ГЕРБ, "Обединени патриоти" и ДПС, за да се спаси правителството", коментира в студиото на "Денят ON AIR" депутатът от БСП Станислав Владимиров.

Той бе категоричен, че не вижда никаква логика в действията на управляващите. 

"Чухме доста нелепи обяснения, че това било "такса спокойствие", за да няма етническо напрежение в държавата. Това обаче означава, че службите в България не работят и трябва да плащаме на мюфтийството, за да не се предизвикват ексцесии", допълни гостът на Ганиела Ангелова.

Пред Bulgaria ON AIR Станислав Владимиров посочи още, че излизането на социалистите от Народното събрание е най-яркият знак, който може да направи една политическа сила. 

"БСП ясно показа, че няма място в парламента. Защото ако бяхме останали там, ние щяхме да легитимираме действията и всичко, което произлиза от него", отсече депутатът.

Вижте видеото с целия разговор!

Харесайте ни във Facebook ТУК.

Коментари ( 0 )