Money.bg - 27.6.2020 - пълен запис

27.06.2020 | 18:30 Редактор: Таня Харизанова

И в този брой на предаването Money.bg сме ви приготвили тема, свързана с пазара на имоти – несъмнено най-интересния пазар за българина. Да очакваме ли спад в цените на жилищата през тази година и как КОВИД-19 промени търсенето на имоти? Ако планирате скоро покупката или продажбата на имот, разговорът с Тано Нейчев, управляващ съдружник в "Контракт Сити", ще ви бъде интересен.

Знаете ли, че близо 2.5 милиона българи притежават скрито богатство на обща номинална стойност от близо 2 милиарда лева? В предаването ще говорим именно за това скрито богатство, което е маскирано под формата на т.нар. „спящи акции“ на българската фондова борса. Твърде е вероятно и вие да притежавате такива. По темата в предаването Money.bg говорим с Радослава Масларска, председател на Българската асоциация на лицензираните инвестиционни посредници - БАЛИП.

Знаете ли защо едни и същи стоки се продават на осезаемо различни цени в САЩ и Европа? Отговорът е много лесен – заради митата. Тази форма на търговска бариера е широко разпространена в съвременните икономически политики на голяма част от страните в света. Как обаче тя засяга потребителите, нужни ли са митата, на кого помагат и на кого пречат?

Гледайте предаването Money.bg всяка събота, от 16.30 часа, по Bulgaria on air!

 


1
1 rate up comment rate down comment 0
Димитър
преди 3 години
Здравейте,по темата не се казва най-важното!Как да управляваме тези акции и как да ги продадем какво ще ни трябва...стъпки?Ето аз съм акционер в 3 компании от масовата приватизация,едната не съществува,другата е свалена от БФБ ,а третата е активен участник в нея.Какви са стъпките ,за да ги включа в борсова търговия или да ги продам.Имам договор ,като ФЛ с инвестиционен посредник за управление на други акции,които притежавам,но не съм му задавал този въпрос.Мога ли от вас да получа отговор? Сигнализирай за неуместен коментар