Стипич: ЦСКА има време за селекция, Георги Минчев е в мислите ни

Трябва да направим добър старт, заяви новият треньор на "армейците"

19.06.2024 | 12:10 Редактор: Тодор Петров

Нападателят Георги Минчев е сред трансферните цели на ЦСКА. Новината потвърди новият треньор на "армейците" Томислав Стипич, който говори пред медиите преди днешната открита тренировка на отбора.

"Хората очакват нови играчи, защото с новите играчи идва нова надежда. Сега правим анализ на нашите играчи, искаме да се запознаем по най-добрия начин с настоящите футболисти, техните силни и слаби страни, вече имаме опции за нови, но трябва да разберем точно какво ни трябва", обясни треньорът.

Стипич счита, че времето е достатъчно за изграждането на силен тим преди началото на новия сезон. 

"Георги Минчев е в мислите ни, както и много други български футболисти, защото искаме да имаме и силна идентичност. Около Иван Турицов ситуацията все още е отворена, той привлича много интерес от други клубове. Нека видим какво ще стане. Не се притеснявам от липсата на време, имаме достатъчно време, за да изградим нов и гладен за успехи тим", посочи още той.

"Трябва да направим добър старт, да се опознаем, да усетим един-друг, да изградим добра атмосфера. Трябва да им кажа правилата, които те трябва да спазват. Сега работим върху нашите отношения, изграждане на респект, изграждане на добро ядро. Най-важното е добрата атмосфера - от нея идва доброто представяне, а от доброто представяне идват добрите резултати. В последните пет дни момчетата тренират в много добро настроение", допълни Стипич.

"Няма да търсим извинения за резултатите ни. Няма клуб, в който всичко е перфектно", отбеляза треньорът на ЦСКА.

Снимка: Lap.bg