Задава се пълна промяна в ЦСКА с новите собственици на клуба

Предстои повишаване на бюджета на "армейците"

07.05.2024 | 08:26 Редактор: Тодор Петров
Задава се пълна промяна в ЦСКА с новите собственици на клуба

Новите собственици на ЦСКА имат много сериозни амбиции за развитието на клуба. Те ще бъдат демонстрирани още през следващия сезон, като предстои повишаване на бюджета на "армейците".

Средствата ще послужат за повишаване на качеството в състава и за развитието на материалната база. В началото на миналия месец фондацията "Национален фонд за спорт, култура, изкуство и наука" вложи наведнъж 35 милиона лева в клуба, а според запознати те ще бъдат използвани за изграждането на новия дом на ЦСКА. 

ЦСКА започна да отделя повече средства за селекция още с идването на новите инвеститори от "Национален фонд за спорт, култура, изкуство и наука" през миналата пролет, като лятната селекция беше най-скъпата в последните 15 години. Сега отново "армейците" ще вложат немалко средства за нови футболисти. 

Тепърва предстои в клуба да настъпят и сериозни структурни промени, като част от тях ще бъдат анонсирани на пресконференцията на изпълнителните директори Стоян Орманджиев и Филип Филипов. Очаква се да бъде официализирано назначението на Михаил Александров, пише "Тема Спорт". 

Какво ще правиш на 9 юни?

Ще отида до мола.
17%
Ще изляза с приятели.
30%
Ще се настройвам за Европейското.
52%
Общо 555 гласа

Снимка: БГНЕС