Фамилията Ганчеви официално напусна ЦСКА, от клуба обявиха бъдещето си

Ръководство на клуба ще се осъществява от двамата директори на отбора Филип Филипов и Стоян Орманджиев

30.04.2024 | 12:34 Редактор: Искра Ангелова
Фамилията Ганчеви официално напусна ЦСКА, от клуба обявиха бъдещето си

След осем години начело на най-успешния футболен клуб в България, г-н Гриша Ганчев и г-н Данаил Ганчев се оттеглят от управлението на ЦСКА. Притежаваните от тях акции са прехвърлени безвъзмездно на фондация "Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука". Това съобщиха "червените" на официалния си сайт.

"След като поеха и спасиха клуба в най-тежкия момент в историята, те върнаха емблемата на ЦСКА отново на стадион "Българска армия“. За тези осем години отборът се класира в групите на европейските клубни турнири два пъти и записа паметни победи над съперници като "Рома", "Базел" и "Виктория" (Пилзен) и успя да обърне негативната статистика във Вечното дерби. Тренировъчната база на ЦСКА в Панчарево бе модернизирана, като тя и стадион "Българска армия" станаха собственост на клуба. Най-важната лична победа на г-н Гриша Ганчев и на г-н Данаил Ганчев остава получаването на разрешително за строеж на нов, модерен, многофункционален стадион "Българска армия", допълват от клуба.

ЦСКА им благодари за отдадеността и искрената обич към клуба.

"Оттук нататък, целите пред ЦСКА остават същите, а работата по всички проекти като построяването на нов "армейски" дом и модернизацията на базата в Панчарево, която беше започната преди години, продължават по план и в график. Както досега, оперативното ръководство на клуба ще се осъществява от двамата директори на отбора Филип Филипов и Стоян Орманджиев", поясняват те.

 


2
0 rate up comment rate down comment 0
ATOS
преди 3 дни
НАЙ УСПЕШЕН ,НАЙ ОБИЧАН,НАЙ ГОЛЯМ,НАЙ ГОЛЕМИЯТ УБИЕЦ НА ЕВРИПЕЙСКИ ШАМПИОНИ.НАЙ...НАЙ..ОНИЯ В ОНАЯ ДОЛИНА БОГ ДА ГИ ПРОСТИ !КАЗАХ! Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 0
Д'артанян
преди 3 дни
Правими впечатление , че в голяма част от коментарите за ЦСКА , отборът обикновено бива наричан "най- успешният български отбор", но не и най-добрият , какъвто е според постигнатите успехи ! На всеки , що-годе разбиращ от футбол , му е ясно, че за да бъдеш най-успешен е задължително да бъдеш най-добър !? Сигнализирай за неуместен коментар