Гонзо: Неслучайно нашето първенство е в Топ 5 на най-интересните първенства

"първите 4-5 отбора имат шансове да се класират за евротурнирите", каза новият президент на БФС

29.04.2024 | 19:06 Редактор: Искра Ангелова

Президентът на БФС Георги Иванов заяви, че Първа лига е много интересна и има напрежение, както при изпадащите, така и при отборите, които се борят за участие в европейските клубни турнири. Той подчерта, че не е случаен фактът, че последните пет години българският шампионат е в топ 5 на интересните първенства.

"Аз мога да обещая работа. Ние работим от първия ден примерно, в който съм влязъл във владение. Има процеси, които след вписването ще ги забързаме малко и ще може да ги направим, защото до този момент самото вписване спираше процеса", коментира Иванов.

"Плейофната система е добра за България. Виждаме, че има отбори, при които има напрежение за седмото място, за изпадащите отбори, за първите шест отбора също е важно. Виждате, че първите 4-5 отбора имат шансове да се класират за евротурнирите. Смятам, че нашето първенство е много интересно и неслучайно последните пет години е в топ 5 на интересните първенства", допълни новият президент на БФС.

Вижте повече във видеото.

Снимка: БГНЕС


1
3 rate up comment rate down comment 0
Атанас Петров
преди 2 седмици
Първенството ни е номер едно! Не трябва да е чак на пето място. Стадионите са пълни от екзалтирани тълпи, децата се редят на опашки за билети, няма места до 2028г. Футболът е на толкова високо ниво, че играчи като Меси и Роналдо идват да се доизучат, а всякакви там бразилчеата и други цветнокожи играчи броят България за пик в кариерата. Абе всичко е цветя, рози и частичната лоботомия на Гонзо няма общо с картината. Сигнализирай за неуместен коментар