"София-Запад" слага край на бойкота: Няма да позволим гаврата с клуба да продължава

"Заедно ще изчистим своя дом от гореспоменатите индивиди", написаха привържениците

23.04.2024 | 16:11 Редактор: Искра Ангелова

Организираните привърженици на "Левски" от "София-Запад" ще се завърнат в Сектор "Б" за предстоящите плейофи в Първата шестица на първенството. Това стана ясно от тяхна публикация във Facebook.

Агитката на "сините" не бе на трибуните при минималния успех над "Берое" през уикенда, но ще бъде на линия за Вечното дерби с ЦСКА в събота, с което тимът започва участието си в плейофите.

Ето какво написаха от "София-Запад":

"Левскари, смятаме, че показахме на ръководството и играчите, че без нас не е същото и никога няма да бъде такова. Използваме момента не просто да заявим нашата позиция, а да призовем всички сини братя за пълна подкрепа от трибуните.

Подкрепа не към пропаднали комарджии и футболисти със съмнителни качества, а към свещената за всички ни емблема и име! Заедно ще изчистим своя дом от гореспоменатите индивиди. Рекламиращи и пропагандиращи зад емблемата на любимия ни клуб една от най-тежките зависимости, откраднала много човешки съдби и животи.

Нашата организация е посветила цялото си съществуване, за да засвидетелства любовта към Отбора на народа. Ние няма да позволим гаврата с клуба да продължава, а позицията си ще заявим във всеки един от оставащите 5 кръга в нашия втори дом - Сектор "Б"!

Един ще победи и това сме ние!

Само "Левски!".

Снимка: БГНЕС