Валентин Илиев: Не достигна опит, имаме млади футболисти с голям потенциал

Трябваше да покажем още по-голяма увереност и спокойствие, заяви старши треньорът на ЦСКА 1948

11.04.2024 | 21:44 Редактор: Деси Николова
Валентин Илиев: Не достигна опит, имаме млади футболисти с голям потенциал

Не достигна опит, имаме доста млади футболисти с голям потенциал. Това заяви старши треньорът на ЦСКА 1948 - Валентин Илиев след поражението с 0:1 срещу "Лудогорец" в отложен мач от осмия кръг в Първа футболна лига.

"Поздравявам целия отбор, особено за играта през първото полувреме. След почивката липсваше хладнокръвието и опита. Говорихме си, че трябва да се наслаждаваме на играта. Трябва да сме непримирими и да даваме всичко от себе си. Заслужавахме точката, но се изправихме срещу противник с доста добри индивидуални изпълнители", каза Илиев.

"Трябваше да покажем още по-голяма увереност и спокойствие. Показахме, че можем. Убеден съм, че нещата рано или късно ще се случат. Няма как за такова кратко време да се разберат идеите на треньорски щаб. Играем като здрав колектив, всеки един дава максимума от себе си. Това е изключително важно", подчерта старши треньорът на ЦСКА 1948

"Неприятно е, че паднахме, но мачът ни дава сигнали за позитивизъм. Ние сме длъжни да излизаме за победа във всеки мач и да даваме всичко от себе си. Всеки двубой е важен и искаме да печелим. Напоследък не ни се получава, но няма да спра да вярвам. Победите винаги внасят позитивизъм. Вярвам в тези футболисти и в начина, по който работим", отбеляза Илиев, цитиран от БНР.

Снимка: Lap.bg