Ел Маестро няма да подаде оставка: Не ми е на нивото да коментирам виковете

"Изиграхме много слаб мач, трудно ми беше да позная моя отбор", каза треньорът на "червените"

03.04.2024 | 20:07 Редактор: Деси Николова
Ел Маестро няма да подаде оставка: Не ми е на нивото да коментирам виковете

Треньорът на ЦСКА София Нестор Ел Маестро заяви, че е мотивиран да върши своята работа и няма намерение да подава оставка. "Червените" изиграха слаб мач и загубиха с 1:2 от "Локомотив" (Пловдив), с което се отдалечиха от битката за титлата, няколко дни преди дербито с "Левски". 

"Няма да коментирам виковете от трибуните, не ми е на нивото. Изиграхме много слаб мач, трудно ми беше да позная моя отбор. През второто полувреме имаше промяна единствено в желанието, но не и в качеството на играта. Не е моментът да бъдем негативни, времето във футбола е много кратко. Трябва да спечелим дербито с "Левски" и с тази победа да се реваншираме за представянето си днес", каза Ел Маестро.

"Няма време за големи промени преди следващия мач. Направихме груби и нехарактерни грешки в двете фази на играта. Не се чувствам предаден, преди това тези момчета изиграха страхотни мачове. Ще се борим за титлата, докато математически е възможно", заяви треньорът на ЦСКА.

Мотивиран съм да върша своята работа и ще продължа да го правя, докато ми бъде позволено. Аз съм боец, не ми е в характера да се предавам. Извинявам се за слабата игра днес, ще дам всичко да спечелим дербито и да се върнем на победния път", коментира Нестор Ел Маестро, цитиран от БНР.

Снимка: Lap.bg