Димитър Бербатов към делегатите: Във вашите ръце е бъдещето на футбола

"Ще видим кого ще предпочетете", каза кандидатът за президент на БФС

15.03.2024 | 15:20 Редактор: Искра Ангелова
Димитър Бербатов към делегатите: Във вашите ръце е бъдещето на футбола

Димитър Бербатов, трети от седмината кандидати за президент на БФС, говори пред делегатите на Конгреса.

"Благодаря, че сте тук. Както виждате, все още усещаме предстартовата треска, вълнуваме се, че решенията днес са ключови за бъдещето на българския футбол. Ние вече 3 години се борим за промяната и денят настъпи. Всеки от вас ще направи избора, който смята за удачен", каза той.

"Аз и екипът ми обиколихме страната за трети път, говорихме, водихме дебати, бяхме критикувани, което е нормално. Обединеността, която ние търсим, започва с вас. Вие решавате, вие сте върховната власт. Във ваши ръце е бъдещето на футбола, затова трябва да сте обединени и знам, че сте, показвали сте го. Както сме ние, аз, Мартин и Стилиян, като юмрук. Това трябва да показва силата на трима ни като екип. Затова толкова дълго време сме заедно и ще продължаваме да бъдем заедно", допълни Бербатов.

"Ще видим кого ще предпочетете, кой ви е убедил и ви е оказал нужното уважение. Сред вас има хора, които са много по-възрастни от мен. Уважението все още значи много, показвахме ви го в последните 3 години и ще ви го показваме и занапред, ако бъдем избрани. Аз, Стилиян, Мартин и нашият екип. Достатъчно говорихме, достатъчно дълъг ден е, ще бъдем изморени. Чули сте всичко. Важно е да се обедините за развитието на българския футбол и вашето решение е ключово днес", категоричен е легендарният футболист.

"Тези, които присъствате, решавате съдбата на българския футбол, на кого да поверите тази съдба и да кажете - ти си за по-доброто на нашите деца, които идват след нас. Успех на кандидат-президентите и нека по-добрия, по-честния и по-доблестния да победи и ние ще му пожелаем успех", сподели още Димитър Бербатов.

Снимка: БГНЕС