14 битки ни очакват на SENSHI 21

13.03.2024 | 10:31 Редактор: Елеонора Танева
14 битки ни очакват на SENSHI 21

Професионалната бойна галавечер SENSHI 21 ще се проведе в Двореца на културата и спорта във Варна на 20 април 2024 г. Битките на SENSHI 21 ще са цели 14, a гвоздеят на вечерта ще е бенефисният мач на Владимир Вълев – Питбула!

Бъдете готови за експлозията от емоции, която титаничната галавечер SENSHI 21 ще донесе на всички фенове на бойните спортове. На престижната арена на международната верига ще видите някои от най-атрактивните бойци от целия свят да излизат на ринга, готови да се изправят един срещу друг в името на победата.

Международната галавечер SENSHI 21 ще предложи широка гама от боеве в различни категории и стилове по правилата на веригата, която ще задоволи вкуса на жадната за зрелища публиката. SENSHI се стреми да бъде фактор за развитие на бойните изкуства сред професионалните атлети, да бъде терен за израстване на следващите бойни звезди и донесе истинска спортна радост на почитателите на бойните изкуства по света и у нас.

Запазете билетите си още сега на Eventim.bg и заемете най-добрите места.

Последвайте профилите на SENSHI в социалните мрежи Facebook и Instagram, за да получавате актуална информация относно международната галавечер и да се запознаете с впечатляващите професионални бойци, които ще дойдат в България за пролетното издание.

21-о издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър”, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.