Билетите за юбилейното SENSHI 20 вече са в продажба

24.01.2024 | 10:19 Редактор: Тодор Петров
Билетите за юбилейното SENSHI 20 вече са в продажба

Международната бойна галавечер SENSHI 20 отбелязва своето юбилейно издание на 24 февруари 2024 г., с начало 18:00 часа в зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта в гр. Варна. Първото издание на галавечерта през 2024 година ще предложи сблъсъци на млади бойци и опитни професионални спортисти от няколко континента.

Не пропускайте шанса да станете част от този спортен спектакъл, който ще предложи екшън и силни бойни изяви на ринга от страна на професионалисти от 17 държави, сред които и петима изявени български бойци.

Билетите за бойно шоу SENSHI 20 вече са в продажба и най-нетърпеливите почитатели на бойните изкуства могат да ги закупят от мрежата на Eventim.bg.

Юбилейното 20-о издание на бойната гала SENSHI обещава да бъде събитие, което ще ви донесе изключителни емоции и дълго няма да забравите. Елате да гледате на живо как бойци от цял свят демонстрират своите най-добри техники, хъс за победа и бойни умения на арената, предлагайки вълнуващи моменти и безкомпромисни битки.

20-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър”, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.


1
0 rate up comment rate down comment 0
Коко
преди 4 месеца
Направо нереално готино шоу е това, препоръчвам лайв да се гледа! Сигнализирай за неуместен коментар