"Реал" (Мадрид) с фамозен обрат срещу "Алмерия" на "Бернабеу"

"Кралете" губеха с 0:2 до 56-ата минута

21.01.2024 | 19:49 Редактор: Искра Ангелова

"Реал" (Мадрид) се спаси от голям резил и победи с 3:2 последния в класирането "Алмерия" в мач от 21-ия кръг на Ла Лига. "Кралете" губеха с 0:2 до 56-ата минута, но успяха да стигнат до пълен обрат с гол на Даниел Карвахал в 9-ата минута на добавеното време. Така "белите" излязоха на върха с 2 точки пред Жирона, който играе по-късно тази вечер и ще има двубой в повече.

Още в първата минута "Алмерия" шокира големия фаворит, след като Ларджи Рамазани достигна до подаването на Лукас Робертове в наказателното поле и изстреля перфектен удар в левия ъгъл - 1:0 за гостите.

В 24-ата минута "Алмерия" можеше и да удвои резултата, като Серхио Арибас се озова в чудена позиция, овладявайки пас и стреля във вратата, но не затрудни Кепа, пращайки топката встрани от гредата.

В 43-ата минута гостите шокираха за втори път именития си съперник. Едгар Гонсалес стигна до отбита топка. Без да обръща внимание на това, че беше далеч извън пеналта, той изстреля топката към вратата, а тя влетя в горния десен ъгъл - 2:0 за "Алмерия".

Четете цялата статия в gol.bg.

Снимка: БГНЕС