Костов разочарован от Краев и Петрис, няма да пътуват с "Левски" за Анталия

Ще търсим алтернатива на тези позиции, обяви треньорът на "Левски"

12.01.2024 | 14:50 Редактор: Вяра Димова

Треньорът на "Левски" Николай Костов заяви, че футболистите Андриан Краев и Жереми Петрис няма да пътуват за лагера на "сините" в Анталия. Наставникът добави, че от клуба ще направят всичко възможно да продадат френския защитник.

Специалистът говори пред медиите преди старта на предсезонната подготовка на тима. Той потвърди и новината, че Роналдо ще премине в руския "Ростов".

"Видях, че има много спекулации. Много сме разочаровани от Краев и Петрис. Направихме всичко възможно да им подновим договорите, обещаха ни, че ще ги подновят, но не го направиха. Решението е взето, те няма да пътуват с нас.  Ще търсим алтернатива на тези позиции. Знаете колко важни бяха те за нас. Изчаквахме ги до последно, забавихме се и сега трябва да търсим решение за техните позиции. Цел №1 беше да запазим състава. Нямаме много възможности да сме активни на пазара", заяви Костов.

Той сподели, че привличането на Георги Шейтанов от "Септември" (София) не стои на дневен ред. Специалистът няма да пуска в игра Билал Бари още в началото на контролите и подхожда внимателно с неговото възстановяване.

Вижте повече във видеото.

Снимка: lap.bg