Караманджуков: Изпратихме тежка, но и една от най-успешните години за "Лудогорец"

"Специални благодарности на Георги Дерменджиев", заяви спорният директор на "орлите"

08.01.2024 | 14:33 Редактор: Деси Николова

"Изпратихме тежка и същевременно една от най-успешните години в историята на клуба", обяви спортният директор на "Лудогорец" Георги Караманджуков по време на пресконференция в столичен хотел.

"2023 г. започна с контузии на основни играчи, което ни накара да привлечем млади момчета. Спечелихме трудна, но сладка титла. И се стигна до последните 50 дни, в които се наслаждаваме на "Лудогорец", който всички искаме да виждаме и се харесва на нашите собственици. Ръководството през цялото време бе зад нас и ни позволи да изпратим една от най-успешните години", продължи Караманджуков.

"Специални благодарности на Георги Дерменджиев, който успя да върне вярата в качествата на играчите. Колкото до трансферите - половината от тези, които се спрягат не отговорят на истината. Когато има нещо, ще ви информираме веднага, не се крием", каза още шефът в "Лудогорец".

Треньорът Дерменджиев благодари на собствениците, които са повярвали в него.

"Най-важното е да нямаме контузии. Искаме да станем шампиони, да спечелим Купата и да продължим докъдето можем в Лигата на конференциите. Респект към Черно море. Вижда се на како е способен Илиан Илиев, след като му беше даден шанс", каза още специалистът.

Снимка: Lap.bg