Джошуа си подари победа за Коледа, повали Валин с нокаут пред очите на Роналдо

Шведът нямаше отговор на агресията на бившия световен шампион

24.12.2023 | 02:03 Редактор: Искра Ангелова

Антъни Джошуа изигра най-силния си мач от битката с Кубрат Пулев преди три години насам, нокаутирайки Ото Валин в рамките на 5 рунда. Британецът стартира активно срещата им в Саудитска Арабия и още в началото отвори аркада под дясното око на шведа, а скоро след това строши и носа му.

Валин нямаше отговор на агресията на бившия световен шампион и сякаш нокаутът беше повече въпрос на време, отколкото на вероятност.

Медицинските лица се намесиха по време на почивката между пети и шести рунд, за да посъветват организаторите да прекратят наказателната акция и това стана факт.

"Ей Джей" със сигурност изглежда възвърнал увереността си, макар сега да е доста по-различен боксьор от това, което гледахме преди 5-6 години. Сега той е по-завършен боец, който не търси нокаута на всяка цена, но въпреки това го постига, защото в бокса на най-високо ниво тези възможности се подготвят с тактика.

А звездата на "Ал Насър" Кристиано Роналдо и бившият шампион на UFC в две теглови категории - ирландският ММА боец Конър Макгрегър, изгледаха двубоя от първи ред.

Вижте повече във видеото.

Снимка: Lap.bg.