Лагер KWU SENSHI и юбилейна SENSHI 20 галавечер през февруари 2024 г.

18.12.2023 | 17:18 Редактор: Искра Ангелова
Лагер KWU SENSHI и юбилейна SENSHI 20 галавечер през февруари 2024 г.

KWU SENSHI има удоволствието да обяви датите на първият за новата година международен лагер, който ще се проведе в периода от 22 до 25 февруари 2024 г. с любезното домакинство на SENSHI Gym в гр. Варна.

В рамките на лагера по бойни спортове участниците ще имат уникалната възможност да тренират под ръководството на висококвалифицирани инструктори и майстори на бойните изкуства от цял свят. Този ексклузивен опит ще обогати техните знания, техника и физическа подготовка в областта на бойните изкуства. KWU SENSHI лагерът дава неизчерпаеми възможности да се споделят знания и опит в разнообразни бойни дисциплини, създавайки една уникална атмосфера на приятелство и спортна страст.

Лагерът ще се проведе в четири последователни дни в град Варна, а по същото време участниците може да станат свидетели и на впечатляващата бойната галавечер SENSHI 20. Юбилейното издание на бойния спектакъл ще се състои на 24 февруари 2024 г. в Двореца на културата и спорта (ДКС) в гр. Варна. Международният лагер и галавечерта предоставят идеалната платформа за среща на талантливи бойци и любители на бойните изкуства от цял свят, предоставяйки незабравими интензивни тренировки в залата и арена с вълнуващи боеве между професионални бойни машини.

Записванията за участие в международния лагер се приемат до 25 януари 2024 г., като може да кандидатствате ТУК. Повече информация относно регистрацията и програмата на събитието може да видите на уебсайтa - https://www.kwunion.com.

Не пропускайте възможността да бъдете част от този неповторим опит в света на бойните спортове. Заповядайте на тренировъчния лагер на KWU SENSHI и може да бъдете забелязани като следващите участници на ринга на SENSHI.