Балотели след тежката катастрофа: Ударих една кола и се прибрах с друга

"Вместо за важните теми, се говори за това", каза бившият италиански футболен национал

25.11.2023 | 12:48 Редактор: Искра Ангелова
Балотели след тежката катастрофа: Ударих една кола и се прибрах с друга

Бившият италиански футболен национал Марио Балотели, който участва в пътно-транспортен инцидент с автомобила си в Бреша в четвъртък вечер, изрази изненада си от вниманието, което е предизвикала случката.

Балотели избегна сериозна контузия при автомобилната катастрофа, след която е отказал да му бъде направен тест за алкохол с дрегер, довело до конфискуването на шофьорската му книжка.

Футболистът на турския "Адана" (Демирспор) заяви, че не е могъл да повярва, че подобна история предизвиква такъв интерес.

"Просто катастрофирах с колата и след това се прибрах у дома с друга", заяви Марио Балотели пред Dillingernews.it, цитиран от gol.bg.

"Мислех, че създаването на толкова голям шум за нещо подобно вече не е модерно. Щях да разбера, ако бяха замесени и други хора или, ако някой е пострадал, но аз просто ударих колата и се прибрах", продължи италианецът.

"По света има милиарди проблеми, а единственото, което виждам във вестниците, е моят инцидент. Щеше да има проблем, ако нямах пълна застраховка, но за щастие имах. Вместо за важните теми, се говори за това. Невероятно", каза още Балотели.

Снимка: БГНЕС