Запрянов: Ако има петно върху българския футбол, не може от БФС да се чувстваме виновни

"Цялата тази промяна се случи заради препоръки на УЕФА", каза заместник-изпълнителният директор на Българския футболен съюз

15.11.2023 | 16:01 Редактор: Искра Ангелова
Запрянов: Ако има петно върху българския футбол, не може от БФС да се чувстваме виновни

Заместник-изпълнителният директор на Българския футболен съюз Христо Запрянов заяви, че не може от централата да се чувстват виновни заради препоръките на УЕФА.

"На база на сигнали и собствен анализ, информацията, която се е сдобила, се припокрива с всички информации от България. УЕФА взима решение и препоръчва. Не мога да оценявам риска", сподели Запрянов.

"Цялата тази промяна се случи заради препоръки на УЕФА. Ако има петно върху българския футбол, не може от БФС да се чувстваме виновни", добави той.

"Г-н Михайлов със сигурност доста добре познава представителите на Изпълнителният комитет на УЕФА", каза още Запрянов по повод контактите между Борислав Михайлов и Зоран Лакович, цитиран от БГНЕС.

Два мача преди края на квалификациите националният отбор на България няма никакви шансове за класиране на Евро 2024. "Лъвовете" имат само две спечелени точки от първите си шест мача и заемат последното място в група с Унгария, Сърбия, Черна гора и Литва.

За унгарците обаче предстоящият мач е много важен, тъй като дори с равенство ще си осигурят място на шампионата в Германия догодина.

Снимка: БГНЕС


1
1 rate up comment rate down comment 0
Моряк от Бургас
преди 5 месеца
Тия от БФС са много нагли! Препоръката не поражда задължително изпълнение. ОСТАВКА! Сигнализирай за неуместен коментар