Уайлдър към Джошуа: Готов съм да се бием и да оставим отпечатък в историята

Ще бъде огромна катастрофа, ако не се срещнем на ринга, заяви американският боксьор

27.10.2023 | 10:48 Редактор: Тодор Петров
Уайлдър към Джошуа: Готов съм да се бием и да оставим отпечатък в историята

Сагата с преговорите около двубоя на Дионтей Уайлдър с Антъни Джошуа продължава. Уайлдър отхвърли спекулациите, че Ей Джей не е готов за подобен двубой. Все пак и двамата вече не са шампиони и отстъпиха възможността Тайсън Фюри и Олександър Усик да преговарят за мач, който да определи безспорния шампион в дивизията.

"Антъни, чуваш го от моята уста. Тук съм, готов съм, нека го направим. Слушах промоутъра ти да казва, че последният ми мач бил кратък и не съм се бил от година, но той не знае, дали искам да се бием или не. Искам да влезем на ринга и да си прекараме възможно най-добре. Ще бъде огромна катастрофа, ако не се срещнем на ринга и не оставим отпечатъка си в историята, брат. Искам, когато хората си мислят за класически битки, да си мислят и за нас. Нека направим това, което умеем най-добре на ринга, защото в това е смисълът", каза американецът, цитиран от boec.bg.

Еди Хърн по-рано призна, че разговорите със Саудитска Арабия за декемврийски сблъсък са пропаднали, защото домакините са се пренасочили към Фюри и Усик. Алтернативите междувременно не са предложили същите финансови параметри и това е отложило целия процес с месеци.

Снимка: БГНЕС