Дерменджиев: Надявах се на по-добър резултат за "Лудогорец"

Доволен съм, че в този мач играчите показаха един добър интелект, каза треньорът

26.10.2023 | 23:05 Редактор: Вяра Димова
Дерменджиев: Надявах се на по-добър резултат за

Треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев говори пред медиите след загубата с 1:3 от "Фенербахче" в мач от 3-ия кръг на група "Н" на Лигата на конференциите. Опитният спец заяви, че е максималист и говори за успехите си в Разград в предните два престоя. Именно под негово ръководство разградчани два пъти се класираха за групите на Шампионска лига и според него това е нужно на отбора, за да се развива. 

"Фенербахче" е изключително добър отбор, но аз съм максималист, затова съм постигнал тези успехи с "Лудогорец". Мислех, че можем да направим по-добър резултат за "Лудогорец". Щом един мач е свършил и има определен резултат, няма какво да го коментираме. Загубихме заради голове, те са определящи при всички случаи", коментира той.

"Гледали сте много мачове, включително на "Лудогорец", знаете в по-силните години, така да кажа, срещу "Реал" (Мадрид), "Арсенал", "Ливърпул", "Пари Сен Жермен", отборът се е надигравал, когато съм бил аз. Това е допринасяло отборът да се развие - тези играчи трябва да играят срещу такива отбори и трябва да се противопоставят. Затова съжалявам, че головете са три, но това е", обясни Дерменджиев, цитиран от gol.bg.

"Футболът е това - свършва мачът и край. Доволен съм, че в този мач играчите показаха един добър интелект. Това е много важно за мен и мисля, че отборът може да израсне още. "Фенербахче" е един изключителен отбор, адмирации за това", каза треньорът.

Снимка: lap.bg