Обвиниха Карвахал в сексуален тормоз, отправил неприлично предложение на рускиня по време на Световното

"Цялата информация за мен, която се появи в пресата през последните дни, е абсолютна лъжа", заяви испанският национал

14.09.2023 | 08:16 Редактор: Искра Ангелова
Обвиниха Карвахал в сексуален тормоз, отправил неприлично предложение на рускиня по време на Световното

Испанският футболист Дани Карвахал беше обвинен в тормоз над сервитьорка. Инцидентът е станал по време на Световното първенство по футбол през 2018 г., което се проведе в Русия. Според изданието Che América Latina защитникът на "Реал" (Мадрид) поискал да предаде на момичето неприлично сексуално предложение, което било изразено в груб вид.

Според мексиканеца Алекс Пеня, който е работил като преводач за испанския национален отбор, Карвахал, по време на едно от партитата, на което присъстват и защитникът Начо Монреал и вратарят Давид Де Хеа, е помолил да ѝ се предаде. Пеня добави, че спортистът е решил да притъпи грубостта и да направи предложението по-романтично, като каза на момичето, че има много красиви очи.

Според преводача, един от спортистите на националния отбор, Де Хеа, е прекарал нощта с една от сервитьорките, въпреки връзката си с певицата Едурне, за която по-късно се ожени. Но сервитьорките отказали на Карвахал и Монреал, което предизвиква гнева на спортистите, които не разбират как могат да бъдат отхвърляни играчи от испанския национален отбор и такъв престижен клуб като "Реал", пояснява БГНЕС.

Самият спортист отрече тези обвинения и призова да не се вярва на трети страни, а също заведе дело за клевета: "Цялата информация за мен, която се появи в пресата през последните дни, е абсолютна лъжа. Намирам за абсолютно жалко и обидно, че медиите имат право да пишат безнаказано, вярвайки на думите на трети лица, дискредитиране на името и честта ми".

Снимка: БГНЕС