Световният елит, сълзи и шест гола в благородната кауза в "Мача на надеждата"

Стенли поигра и за двата отбора

06.09.2023 | 19:27 Редактор: Искра Ангелова
Световният елит, сълзи и шест гола в благородната кауза в

Мачът на надеждата" на националния стадион "Васил Левски" предложи незабравими емоции. Грандиозното събитие, организирано от Стилиян Петров с цел събиране на дарения за онкоболните, събра около 25 00 души на най-големия ни стадион. 

Те видяха на живо плеяда световни футболни звезди, начело с носителя на "Златната топка" Христо Стоичков, Димитър Бербатов, Неманя Видич, Рой Кийн и европейски и световни шампиони с техните страни.

Стенли поигра и за двата отбора, а в 85-ата минута напусна терена под звуците на легендарната песен "You will never walk alone", която е химн и на Селтик, където рекордьорът по мачове за националния ни отбор се превърна в истинска звезда. 

При смяната си, Стилиян Петров не сдържа сълзите си от страхотните емоции и всички участници го поздравиха един по един.

Колкото до самия мач, той завърши 3:3, като над всички беше Мартин Петров. Бившият футболист на "Манчестър Сити" и "Атлетико" (Мадрид) се отчете с асистенции към Димитър Бербатов и Георги Пеев и сам вкара третия гол след чудесен пас именно на Стенли.

Точни за Отбора на звездите бяха Робер Пирес, Хенрик Ларсон и Джо Коул.

Четете цялата статия в gol.bg.

Снимка: Lap.bg.