Стойчо Стоев: Няма да продължа в "Локомотив" (Сф), не мога да изтрия това петно

Футболистите са бездушни, разочарова ме неувереността им, каза старши треньорът

03.09.2023 | 14:44 Редактор: Вяра Димова
Стойчо Стоев: Няма да продължа в

Не полагаш сърце, спортен хъс и агресия, отдавам го дори и на безхарактерност. Играем срещу отбор с малък точков актив и пак се притесняваме. Съвсем различно се получава от това, което тренираме и изискваме от играчите. Разочарован съм. Дойдох с амбицията нещо да променя и да създам приличен отбор. Не виждам как ще се получи. Ще осмисля нещата. По-скоро няма да продължа. Това петно няма как да го изтрия. Това заяви старши треньорът на "Локомотив" (Сф) Стойчо Стоев след загубата от "Етър" с 1:3 в мача от 8-ия кръг на Първа лига по футбол.

Шансът да размисля е нищожен, категоричен е той.

"Разочарован съм, когато гледам отстрани и съм безсилен в поредица от мачове. Направихме толкова много технически и тактически грешки. Футболистите са бездушни. Няма хора, които да вдигнат останалите. Само наблюдаваме и придружаваме. Когато сме с топката, за първи път виждам толкова много грешки. Играем само на крак и назад. Не търсим празните пространства", обясни Стоев, цитиран от БНР.

"Болно ми е, това ми е родният клуб. Не се получи. Причините са комплексни. Неувереността на играчите ме разочарова", допълни той.

Снимка: Lap.bg