"Левски" след трагедията със загиналите фенове: Почивайте в мир, "сини" ангели!

От фенклуб "Сините Габрово" също изказаха съболезнованията си

25.08.2023 | 15:35 Редактор: Искра Ангелова

"Левски" изпрати съболезнования след смъртта на четирима привърженици на отбора в автомобилна катастрофа тази нощ. 

Запалянковците на "сините" загинаха при пътно-транспортен инцидент в района на село Българене за път към Хасково при завръщането им от София след първия мач от плейофите на Лигата на конференциите снощи срещу "Айнтрахт" (Франкфурт), завършил 1:1 на Националния стадион "Васил Левски".

Левскари,

Часове след невероятния празник на стадион "Васил Левски", бяхме разтърсени от новината за смъртта на четиримата наши привърженици в тежка катастрофа. Всички в ПФК "Левски" скърбим и изказваме дълбоки съболезнования на близките на загиналите.

Почивайте в мир, "сини" ангели!

Сигурни сме, че и на небето ще подкрепяте всеотдайно любимия "Левски!", се казва в съобщение в официалния сайт на клуба.

От фенклуб "Сините Габрово" също изказаха съболезнованията си след трагедията.

"След снощната луда, "синя" европейска вечер, се случи голяма трагедия. Наши "сини" братя катастрофираха тежко и четирима загинаха. Бог да ги прости! Левскари, дори и след смъртта! Единственото момче, което оцеля, е наш член и сега трябва да сме плътно зад него и да го подкрепяме! Изказваме най-искрени съболезнования на семействата и на другите починали момчета! Бъдете силни", написаха от организацията на привържениците на Левски в Габрово в социалните мрежи.