ЦСКА към феновете: Не заслужавахте това представяне, отнемаме капитанската лента на Турицов

"Армейците" благодарят на феновете си за безрезервната подкрепа

28.07.2023 | 13:59 Редактор: Тодор Петров
ЦСКА към феновете: Не заслужавахте това представяне, отнемаме капитанската лента на Турицов

Ръководството на ЦСКА реши да отнеме капитанската лента от защитника Иван Турицов след вчерашния скандал между футболиста и привърженици на "армейците". До грозните сцени се стигна след неочакваната загуба на ЦСКА от румънския "Сепси" на "Българска армия" с 0:2 в първи мач от Лигата на конференциите. 

"Благодарим ви, "армейци"! За безрезервната си подкрепа и кипящата страст по трибуните от първа до последна минута не заслужавахте това представяне. Емоциите бяха много, адреналинът - висок, но това не оправдава поведението ни на терена", пише в позицията на ЦСКА.

"Ето защо ръководството на ЦСКА взе решение да отнеме капитанската лента на Иван Турицов. След невероятната подкрепа, която Иван получи от всички в клуба и по трибуните в края на миналия сезон, вчерашните му реакции срещу публиката на ЦСКА са недопустими. Не приляга капитанът на най-великия клуб в България да реагира по този начин и да не е в състояние да контролира емоциите си", подчертават от клуба. 

"ЦСКА е не само спортна институция, но един от най-великите феномени в страната ни. Като такъв сме длъжни да го пазим и поставяме над всеки", завършват от ЦСКА.

Снимка: БГНЕС


1
1 rate up comment rate down comment 0
Аааа
преди 8 месеца
"най-великия клуб в България"... боже, боже. Я пак какъв беше резултата? Сигнализирай за неуместен коментар