ЦСКА, "Левски" и ЦСКА 1948 научиха потенциалните си съперници в Лигата на конференциите

Мачовете от третия квалификационен кръг трябва да се играят на 10 и 17 август

24.07.2023 | 16:02 Редактор: Елеонора Танева

"Левски" ще се изправи срещу АПОЕЛ (Беер Шева) или "Паневезус", ако елиминира "Шкупи". Това отреди жребият за третия предварителен кръг от Лигата на конференциите. Софиянци ще започнат европейското си участие този четвъртък от втория предварителен кръг. В него отборът ще гостува на македонския "Шкупи". Реваншът е след седмица у нас.

Ако "сините" бият шута на Шкупи, на 10 август ще гостуват или на израелците АПОЕЛ (Беер Шева), или на литовците "Паневезус". На 17 август е реваншът в София.

ЦСКА ще играе с победителя от двойката между грузинския "Торпедо Кутаиси" и казахстанския "Актобе" в третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите, отреди тегленият в Нион жребий.

Преди това обаче "червените" ще трябва да се справят с румънския "Сепси" във втория квалификационен кръг.

Мачовете от третия квалификационен кръг трябва да се играят на 10 и 17 август, като в първия двубой победителят от сблъсъка между ЦСКА и "Сепси" ще бъде домакин.

Българският дебютант в европейските клубни турнири ЦСКА 1948 получи датски съперник в 3-ия кръг на турнира УЕФА Лига на Конференциите, ако преди това елиминира румънския ФКСБ. Това е тимът на "Нордселанд", през миналата година останал на 2-о място в местната Суперлига.

Мачовете в третия кръг на турнира Лига на Конференциите ще се играят на 10-и и 17-и август, а ЦСКА 1948 или ФКСБ ще бъде домакин на датчаните от град Фарум в първата среща.

Вижте повече във видеото.

Снимка: lap.bg