Усик и агентът му се присмяха на Фюри, замесиха Конър МакГрегър

Тайсън Фюри избра да се боксира срещу Франсис Нгану

13.07.2023 | 17:16 Редактор: Тодор Петров
Усик и агентът му се присмяха на Фюри, замесиха Конър МакГрегър

Олександър Усик се присмя на решението Тайсън Фюри да се бие с Франсис Нгану, вместо да се изправи срещу него за безспорната шампионска титла в тежка категория, като призова шеговито Конър МакГрегър на двубой.

"Хей, Конър, дай и ние да се сбием на "Уембли", каза украинецът пред Seconds Out.

Новината, че Тайсън Фюри ще се боксира с Франсис Нгану в Саудитска Арабия през есента стана тема №1 в спортните среди. Мнение по този повод сега изрази Александър Красюк – агентът на Олександър Усик, говорейки по време на пресконференцията за мача с Даниел Дубоа, проведена в Лондон.

"Тайсън Фюри е прословут, богат и разпознаваем по една-единствена причина и тя е, че боксовите феновете харчат пари от собствения си джоб, за да гледат мачовете му. Те купуват PPV, купуват билети, купуват мърчъндайз и всичко останало. Всички пари, които Тайсън Фюри има в сметката си, са парите на тези фенове. Той демонстрира неуважение към тях, докато те очакват нещо в замяна. Това нещо са големи мачове, а Тайсън не им го предложи. Все едно не им се отблагодарява. Това е неуважително към феновете и може напълно да унищожи имиджа на Тайсън", заяви той.

Четете повече по темата в boec.bg

Снимка: БГНЕС