Убедителна победа на Михаил Велчовски срещу Фернандо Мартин на SENSHI 17

Изгряващата звезда в кикбокса Алесио Малатеста се наложи над 10 години по-възрастния и опитен от него Хосе Мария Кеведо

08.07.2023 | 21:13 Редактор: Елеонора Танева
Убедителна победа на Михаил Велчовски срещу Фернандо Мартин на SENSHI 17

Михаил Велчовски доказа, че с подобаваща подготовка е готов да се справи по убедителен начин с всеки един съперник. Този път това бе Фернандо Мартин. Българинът поддържаше постоянно високо темпо в срещата и напълно заслужено си спечели симпатиите на съдиите. Един от тях дори му даде 30:26, за да подчертае надмощието му между въжетата.

Преди това Мурабиз Агамалиев поднесе първия нокаут за вечерта на SENSHI 17 с една от най-неочакваните техники, а именно с поредица от лоукикове в първия рунд.

Филип Биеняс не намери отговор на ударите от дясно и още при първото си озоваване на татамито не намери сили, за да се изправи преди изтичането на десетте секунди.

В друг мач прохождащия в кикбокса Алесио Малатеста успя да се наложи над 10 години по-възрастния и опитен от него Хосе Мария Кеведо. Младият италианец убеди съдиите, че е по-добрият от двамата, за да му дадат единодушно победата.

Малатеста доказа, че муай-тай уменията му могат да са от полза в KWU SENSHI стила.

Бразилецът Марсио Хесус се наложи с единодушно съдийско решение над Такуя Имамура в техния KWU Full Contact двубой на SENSHI 17. Бразилецът вкара по-силните "пауър шотове" и на няколко пъти разклати опитния ветеран.

Хесус доказа, че сцената на SENSHI му е по-позната, защото се адаптира по-бързо към откритата сцена и така успя да разгърне потенциала си.

Четете повече в boec.bg.