Ексклузивно: 50 билета за SENSHI са в продажба

SENSHI зарадва любителите на бойните спортове с допълнителни места на плажа на 8 юли

07.07.2023 | 10:14 Редактор: Михаела Димитрова
Ексклузивно: 50 билета за SENSHI са в продажба

Поради увеличения интерес към 17-ата бойна гала вечер на SENSHI, 50 допълнителни билета ще бъдат пуснати в продажба. Бойният спектакъл ще се проведе на 8 юли в гр. Варна, к.к. "Св. Св. Константин и Елена" на плажа при ресторант "Море". Зрителите ще станат свидетели на завладяващи двубои с едни от най-талантливите майстори на бойните изкуства.

Почитателите на високия адреналин ще имат възможността да се насладят на зрелищни двубои, с участието на едни от най-талантливите и елитни бойци в бойните спортове. Своите билети можете да закупите в мрежата на Eventim.bg, като те са без ред и номерирано място, но с осигурени седящи места в секторите J и H.

Не пропускайте единственото по рода си бойно събитие, което събира най-елитните бойци и почитателите на бойните спортове на едно място!

SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД "Армеец", MAX Sport, "България Еър", М Кар Груп – BMW дилър и "Св. Св. Константин и Елена Холдинг".

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.