Саша Илич: Eдин ден ще поема "Партизан", сигурно е

Следя отбора във всяка една свободна минута, разкри наставникът на ЦСКА

27.06.2023 | 11:30 Редактор: Вяра Димова
Саша Илич: Eдин ден ще поема

"В треньорството не знаеш какво ще ти поднесе нито вечерта, нито утрото. Единствено е сигурно, че един ден ще поема "Партизан". Това е моят отбор. Но кога ще стане това, никой не знае. Сега основната задача на отбора е да подобри играта си от последния сезон, защото в последните мачове наистина показа, че е стабилен отбор. И съм сигурен, че ще е по-добър от миналия сезон", заяви наставникът на ЦСКА Саша Илич пред сръбския "Курир".

През миналия сезон сръбският гранд завърши едва на четвърто място в класирането.

"Следя "Партизан" във всяка една свободна минута. Миналото първенство наистина имаше някои доста слаби мачове. Това е вече минало. Миналото ни трябва да служи само като предупреждение, че може да се стигне до някаква подобна криза. "Партизан", както и ЦСКА, е отбор, който иска да печели титла или купа всяка година. Този сезон не бе добър, но се надявам, че новият ще е нещо различно", казва Илич в началото на разговора, цитиран от "24 часа".

Игор Дуляй пое тима в края на миналия сезон и го направи като валяк. Това му донесе и продължаване на договора. Бившите съотборници са в постоянен контакт и Илич се опитва да му даде постоянно съвет в ситуацията.

"С него си говорим постоянно. Това бе неговото първо самостоятелно назначение след работата му в "Телеоптик". Трудно е да се работи в "Партизан", особено в такава ситуация. Аз му вярвам. Той е невероятен човек, отдаден е на работата си до последната минута. Нещата в "Партизан" ще потръгнат", обясни още Илич.

Снимка: lap.bg