Илич: Важно да е дойдат качествени футболисти, ЦСКА ще се бори за всички трофеи

Треньорът приветства новото попълнение от Гамбия Сейни Санянг

25.06.2023 | 11:56 Редактор: Михаела Димитрова

Треньорът на ЦСКА Саша Илич говори преди днешната тренировка на отбора, която е част от подготовката за новия сезон. Сърбинът говори за новите и напусналите футболисти, както и за старта в българското първенство и в Лигата на конференциите, където червените ще се изправят срещу носителя на Купата на Румъния – Сепси.

"ЦСКА е отбор, който всяка година трябва да се бори за трофеи. Миналият сезон бяхме много близо до титлата. Да, не успяхме, но това ни дава увереност, че сега можем да се борим за всички трофеи, за които ще играем", показа увереност Илич относно надграждането на отбора.

"Миналият сезон имаше мачове, в които играхме добре и такива, в които не играхме така както исках. Още сме в началото на подготовката и искам да вървим стъпка по стъпка, за да поправим грешките от миналия сезон", коментира изминалата кампания наставникът.

Той приветства новото попълнение от Гамбия Сейни Санянг: „Сигурен съм, че футболистите ще го приемат добре и той ще стане важна част от нашия състав“.

"Да, има футболисти, чиито договори изтекоха и вече не са част от състава. Чакаме няколко нови футболисти. Футболисти, които очакваме, знаем, че на някои от тях няма да им е лесно и ще им трябва време. Надяваме се да дойдат сериозни футболисти, които да ни помогнат, защото предстоят важни мачове за ЦСКА", каза той за новите и тръгналите си.

"За мен най-важното е да дойдат футболисти, които са качествени. Това важи както за българи, така и за чужденци, важното е да ни помогнат", каза той за това какви футболисти иска да привлече.

Вижте повече във видеото.

Снимка: Lap.bg